رنگ بندی حرفه ای به کمک فوتوشاپ

 

در این آموزش فتوشاپ به مرز­های رنگ بندی یک عکس JPEG خواهیم رسید. واضح است که روی عکس با فرمت RAW (عکس خام) بیشتر می­توان کار کرد اما برای این آموزش یک تصویر آرشیوی با فرمت JPEG به اندازه کافی مناسب است. جزئیات تصویر اصلی ما بر اثر نور­های شدید داخل تصویر، کاهش یافته است. رنگ­ها نیز کمی بی­روح هستند. اساساً کاری که من اینجا به آن خواهم پرداخت، متعادل کردن نور (Exposure)، بازیانی نقاط دارای نور شدید، افزودن جزئیات بیشتر به تصویر و تغییر قابل توجه رنگ­ها به حالتی چشم­نوازتر است.

بیایید شروع کنیم!

مهم: عکس­های آرشیوی تنها برای استفاده در این آموزش تهیه شده­اند، برای استفاده از آنها در کار­های دیگری که منتشر می­کنید، نیاز به اخذ مجوز دارید.

گام ۱)

اگر فقط یک نکته برای گفتن در زمینه رنگ­بندی یا بهبود رنگ داشته باشم این است:« به دستکاری کردن ادامه دهید»، مهم نیست که از قبل یک لایه تنظیم تعادل رنگ دارید، می­توانید دومی و حتی سومی را نیز اضافه کنید. همه حالتLayer Mode ها را امتحان کنید، با شفافیت”Opacity” لایه­ها و فیلتر­های رنگ بازی کنید، همچنین از ماسک­ها برای تنظیم انتخابی رنگ و کنتراست محدوده­ای خاص استفاده نمایید.

من معمولا هنگام رنگ­بندی یا اصلاح رنگ از لایه تنظیم Selective Color، Color Balance و Curves استفاده می­کنم. در بیشتر مواقع Hue/Saturation و فیلتر عکس “Photo Filter” و گاهاً Black and White و Shadows/Highlights را بکار می­برم.

حال برای این آموزش از تصویر آرشیوی زیر استفاده خواهیم کرد. برای دریافت نسخه بزرگتر روی تصویر کلیک کنید.

 

گام ۲)
حتما ببینید :   آموزش ویدئویی فتوشاپ : آموزش افکت قدیمی کردن عکس با Camera Raw در فتوشاپ

ابتدا می­خواستم نقاط پرنور را تیره و سایه­ها را کمی روشنتر کنم و برای این کار از ابزاری عالی استفاده کردم، Shadows/Highlights

تصویر اصلی تکرار کرده و Shadow/Highlights ( مسیر Image >Adjustments >Shadows /Highlights) را به لایه تکرار شده افزودم. تنظیمات من به صورت Shadow:30 و Highlights:10 بود.

پس از افزودن Shadows و Highlights تصویر به شکل زیر در آمد:

 

گام ۳)

من در این مرحله تنها با Layer Mode های مختلف بازی کردم و در نهایت به تیرگی”Darken” (Opacity) 70% رسیدم.

 

گام ۴)

سپس یک لایه تنظیم Curves،(در مسیر Layer > New Adjustment Layer > Curves) افزودم تا سایه­ها و نقاط روشن را متعادل کنم. سه نقطه به منحنی افزودم که ، اولی در ۶۱/۷۳، دومی در ۱۳۰/۱۲۹ و سومی در ۲۰۷/۱۸۷ قرار داشت.

تصویر به این حالت در آمد:

 

گام ۵)

سپس با استفاده از ابزاری که همواره قبل از همه بکار می­برم، شروع به اصلاح رنگ کردم. این ابزار لایه تنظیم Selective Color، (در مسیر Layer > New Adjustment Layer > Selective Color) است.

معمولا، هنگام استفاده ازSelective Color با “Naturals” شروع می­کنم. با تمامی تنظیمات بازی می­کنم سپس به سراغ “Blacks” می­روم پس از آن به “Reds” و ادامه لیست می­پردازم.

در این مورد، اینها تنظیماتی است که من تغییر دادم :

NEUTRALS: Cyan +8, Magenta -5, Yellow -12, Black +3

BLACKS: Cyan -11, Magenta -3, Yellow -8, Black +3

REDS: Cyan -15, Magenta -9, Yellow -6, Black +25

YELLOWS: Cyan -12, Magenta +12, Yellow +16, Black -31

WHITES: Cyan +23, Magenta +9, Yellow -19, Black -20

تصویر به صورت زیر در می­ آید. می­بینید که تصویر نهایی کمی آبی­ فام است. این نهایت کاری است که در این مرحله می­ توانم انجام دهم. در ادامه آبی بیشتری به آن اضافه خواهیم کرد.
حتما ببینید :   بررسی ویژگی جدید 2014 Adobe CC's برای فتوشاپ ،ایندیزاین و ایلوستریتور

 

 

لوگو اسپانسر